Bezorgen

De DYANNE webshop betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. De DYANNE webshop verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. Boven de 30 euro betaalt u géén verzendkosten.

Levertijd

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst wordt uw pakket, na ontvangst van de betaling, binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd. Echter zijn ook wij afhankelijk van onze vervoerder, dus kan het in uitzonderingsgevallen (zoals bij extreme drukte) voorkomen dat bovenstaande niet kan worden waargemaakt. Uw pakket zal dan de dag erop bezorgd worden.

Bezorging

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven (zie daarvoor afwijkend leveradres in uw winkelwagen of klik op wijzig uw gegevens nadat u bent ingelogd). Leveringen aan het buitenland zijn niet mogelijk. Onze leveringen worden verzorgd door DHL. Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt uw pakket, na ontvangst van betaling, binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Bestellingen worden maximaal viermaal aangeboden. Dit houdt in dat de bestelling twee keer in de middag wordt aangeboden, vervolgens nog een keer einde van de middag en indien nodig en/of mogelijk nog in de avond.

Verzendkosten

U betaalt bij de DYANNE webshop géén verzendkosten bij een bestelling boven de 30 euro.

De bezorging van DYANNE at Livera artikelen kan verschillen van bovenstaand. U kunt hiervoor terecht op www.livera.nl.