Boeken

Op 27 oktober 2011 verscheen het eerste boek van Dyanne Beekman, N o1! Speciaal voor LINDA. lindamagazine.nl nam ze een filmpje op met haar favoriete quotes.

Je zou het misschien niet verwachten, maar Dyanne vindt mode en trends helemaal niet zo belangrijk. Wat ze in de afgelopen jaren als imagostylist heeft geleerd is dat het veel belangrijker is om te weten wie je bent en wat je wilt uitstralen. Alleen is dat vaak het probleem: in alle drukte zijn we vergeten wie we nu eigenlijk zijn.

In haar eerste boek, N o1, laat Dyanne de lezer weer bewust naar zichzelf kijken en laat ze zien hoe je dit bewustzijn kunt vertalen naar een kledingstijl. Als de buitenkant klopt met de binnenkant, dan ben je niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn gelukkig met jezelf. En straal uit wie je bent!
Jij bent N o1!

No1 in het kort:

  • Geen stijlgids, geen psychologie, maar een inspirerende mix
  • Na het lezen van dit boek weet je (weer) wie je bent en wat je wilt uitstralen
  • Veel voorbeelden uit de praktijk. Dyanne Beekman werkt al ruim zestien jaar in het modevak
  • Met persoonlijke ontboezemingen over haar jeugd, relatie(s) en de ups en downs in haar leven

‘Het boek is een persoonlijke gids, die je bewust en anders naar jezelf laat kijken en het onmogelijke mogelijk maakt. Als je weet wie je bent, straal je dat ook uit.’– Dyanne

N o1 van Dyanne Beekman is te koop in verschillende boekwinkels door heel Nederland, via www.bol.com of via deze website. Bekijk hier een verslag van de boekpresentatie op donderdag 27 oktober in Restaurant De Kas te Amsterdam.