Damesmode

Stijlvolle damesmode van DYANNE

Stijlvolle en houdbare damesmode, dat is DYANNE. De mode, ontworpen door imago- en fashionstyliste Dyanne Beekman, is tijdloos en basic en draagbaar voor iedere vrouw!

Een aantal jaar geleden introduceerde Dyanne het jas tot tas principe. Dit principe zegt dat je als vrouw eigenlijk maar 12 kleding categorieën nodig hebt in de kast om jezelf aan te kunnen kleden. De jas tot tas categorieën zijn als volgt:

(D)01 jas
(D)02 colbert
(D)03 vest/trui
(D)04 blouse
(D)05 top/t-shirt
(D)06 jurk/rok
(D)07 broek
(D)08 jeans
(D)09 lingerie
(D)10 accessoires
(D)11 schoenen
(D)12 tas

De damesmode van DYANNE is gebaseerd op deze 12 dames mode kleding categorieën. De exclusieve damesmode van DYANNE is te koop in onze eigen webshop en in de DYANNE store in Hilversum. Wil je meer weten over dit jas tot tas principe? Bestel dan het boek van Dyanne: “jas tot tas”.

De nieuwste damesmode

De nieuwste mode, goede kwaliteit en leuke prijzen, dat is DYANNE. De damesmode, ontworpen door Dyanne, is verkrijgbaar in een groot aantal maten. Van maat 36 tot maat 52, voor ieder vrouw vind je in onze webshop de mooiste online mode. Vind je het ook altijd zo moeilijk om voor jezelf dames mode online te shoppen omdat je niet precies weet welke kleding nu goed aansluit bij jouw figuur? Dyanne heeft een aantal figuurtypes gedefinieerd, hier alvast een aantal tips om te bepalen welke damesmode nu het beste bij je past:

  • Als je weet wat je figuurtype is, leg dan vooral de aandacht daar waar je trots op bent.
  • Stop met camoufleren.
  • Degene die je bent, de binnenkant die je voelt, laten zien aan de buitenkant.

Een overzicht van alle figuurtypes vind je hier.

Bestel nu de damesmode van DYANNE!

Bekijk de nieuwste damesmode collectie van DYANNE in onze webshop en bestel eenvoudig je favoriete items. Bestellingen binnen Nederland worden ook nog eens gratis bezorgd!