Geschiedenis

De Beekman Groep uit Nederland is opgericht in 1996. 

Met de ontwerpen van Beekman Staffstyling probeert Dyanne Beekman bedrijfstrots en welzijn van het personeel te bewerkstelligen door pragmatische en modieuze bedrijfskleding te ontwerpen. Voor het bedrijf, bereikt ze uniformiteit zonder het verlies van de persoonlijkheid terwijl ze de huisstijl versterkt. Dyanne beheerst het creëren van duurzame collecties door kleine aanpassingen toe te voegen. Na verloop van tijd zorgt ze voor grote uiterlijke veranderingen. Er lopen verschillende concepten voor Restaurants, Hotels, Vakantieparken, Musea en Retail. 

Jarenlange ervaring in mode en styling en de droom om iedereen de kans te geven de kleding die ze wensen te kunnen betalen en te dragen hebben geleid tot DYANNE en DNN als merken. 

Beekman Staffstyling staat met een conceptuele benadering van dienstverlening aan bedrijven zowel binnen als buiten Europa, ook wereldwijd bekend om de ‘one-shop’ -oplossing. 

Het biedt een breed scala aan modieuze professionele kleding, schoenen en lifestyle-kleding. 

Beekman Staffstyling is sinds 2010 ook een internationale Core Supplier voor McDonald’s. In 2017 hebben we een modieuze veiligheidssneaker gelanceerd. De sneaker heeft een betrouwbare grip en slipweerstand, zelfs meer dan de Europese veiligheidsnorm. Het is extreem licht en biedt optimale ondersteuning en comfort voor een uitstekende balans. De ademende sneaker is antibacterieel en wasbaar, voor maximale hygiëne. Verkrijgbaar voor dames en heren in maat 35 t/m 48. 

Na de vele vragen over uitstraling, kwaliteit en innovatie in de zorg, lanceert Beekman Staffstyling in het najaar van 2020 D-cares. Het bedrijf onderscheidt zich door de aanpak van de zorguniformen en door de duurzaamheid van de gekozen kwaliteit.