Grote maten dameskleding

Grote maten dameskleding

Op zoek naar grote maten dameskleding maar nog niet gevonden? Bij DYANNE ben je aan het juiste adres. DYANNE biedt grote maten dameskleding online aan in de webshop. Het is voor veel vrouwen met een grotere maat vaak een probleem om leuke en trendy kleding te vinden. Onze collectie bestaat uit tijdloze en duurzame items die van maat 36 tot maat 52 beschikbaar zijn. Iedereen moet er toch leuk uit kunnen zien?

Vrouwen hebben nooit genoeg kleding in hun kast hangen. Ben je net lekker gaan shoppen en een paar dagen later heb je toch nog iets nodig.. herkenbaar voor veel dames. Wat alleen zo jammer is, is dat hoe groter je maat, hoe minder dameskleding er te vinden is. Grote maten dameskleding is er nog veel te weinig en daarom is er de DYANNE + collectie. Grote maten kleding voor dames met een maatje meer!

Het merk DYANNE

Het merk DYANNE is opgericht door Dyanne Beekamn. Wie is Dyanne? Dyanne is fashion ondernemer en eigenaar van de Beekman Group, een bedrijf met in totaal vijf divisies: DYANNE collecties (o.a. de grote maten dameskleding), bedrijfskleding voor o.a. McDonald’s en Roompot Vakanties, bedrijfsadvisering & trainingen, fashion events en styling. Ze is ook wel bekend van de tv-programma’s Looking Good, Passion for Fashion en Look of Love, en natuurlijk haar wekelijkse column in de Libelle!

De grote maten dameskleding van het merk DYANNE is veelzijdig, duurzaam geproduceerd en tijdloos. De kleding is beschikbaar van maat 44 t/m 52 en is zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van de klant. De dameskleding in grote maten is tijdloos en duurzaam waardoor je er jaren van kunt blijven genieten. Dit ondersteund het jas tot tas principe van Dyanne. Eigenlijk heb je maar 12 kleding categorieën nodig in je kledingkast, dit zijn:

1. jas                           7. broek                      
2. colbert 8. jeans
3. vest / trui 9. lingerie
4. blouse 10. accessoires
5. top / t-shirt 11. schoenen
6. jurk / rok 12. tas

 

Grote maten dameskleding van een paar jaar geleden hoef je niet weg te gooien, deze combineer je weer met items uit nieuwe collecties.

Grote maten dames kleding online aanschaffen

De kleding van DYANNE is online aan te schaffen via de webwinkel. Alle categorieën, van jas tot tas, komen hier terug. Zo vind je hier onder andere diverse typen jeans, fijne kwaliteit basis shirts, vesten en jurken. Naast dameskleding voor grote maten heeft het merk DYANNE ook een reguliere kledingcollectie, een lingerielijn bij Livera en verkoopt Dyanne haar boeken in de webshop.

Ben je op zoek naar Grote maten dameskleding? Neem dan nu een kijkje in onze webwinkel!