Grote maten damesmode

Grote maten damesmode

Vrouwen hebben nooit genoeg kleding in hun kast hangen. Ben je net lekker gaan shoppen en een paar dagen later heb je toch nog iets nodig.. herkenbaar voor veel dames. Wat alleen zo jammer is, is dat hoe groter je maat, hoe minder damesmode er te vinden is. Grote maten damesmode is er nog te weinig en daarom is er de DYANNE + collectie. Grote maten dames mode voor alle vrouwen met een maatje meer!

Dyanne Beekman

Wie is Dyanne? Dyanne is fashion ondernemer en eigenaar van de Beekman Group, een bedrijf met vijf divisies: DYANNE collecties (o.a. de grote maten damesmode), bedrijfskleding voor o.a. McDonald’s, bedrijfsadvisering & trainingen, fashion events en styling. Ze is ook wel bekend van de tv-programma’s Looking Good, Passion for Fashion en Look of Love, en natuurlijk haar column in Libelle!

De grote maten damesmode van het merk DYANNE is veelzijdig, duurzaam geproduceerd en tijdloos. De kleding is beschikbaar van maat 44 t/m 52 en is zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van de klant. De grote maten mode voor dames is tijdloos en duurzaam waardoor je er jaren van kunt blijven genieten. Dit ondersteund het jas tot tas principe van Dyanne. Eigenlijk heb je maar 12 kleding categorieën nodig in je kledingkast, dit zijn:

1. jas                           7. broek                      
2. colbert 8. jeans
3. vest / trui 9. lingerie
4. blouse 10. accessoires
5. top / t-shirt 11. schoenen
6. jurk / rok 12. tas

 

Grote maten damesmode van een paar jaar geleden hoef je niet weg te gooien, deze combineer je weer met items uit nieuwe collecties.

Grote maten damesmode online aanschaffen

De kleding van DYANNE is online aan te schaffen via onze webwinkel. Alle categorieën, van jas tot tas, komen hier terug. Naast damesmode voor grote maten heeft het merk DYANNE ook een reguliere kledingcollectie, een lingerielijn bij Livera en verkoopt Dyanne haar boeken in de webshop.

Ben je op zoek naar Grote maten damesmode? Neem dan nu een kijkje in onze webwinkel!