Grote maten mode

Grote maten mode van Dyanne Beekman

Waar veel vrouwen tegen aan lopen als ze een maatje meer hebben is dat er zo weinig leuke en hippe grote maten kleding te vinden is. Dyanne Beekman en tijdschrift Libelle waren het een aantal jaar geleden helemaal zat: waarom is er geen leuke damesmode te vinden als je boven de maat 42 uit komt? Uiteindelijk zijn zij samen met de lezeressen van Libelle gaan brainstormen over een nieuwe collectie, speciaal voor grote(re) maten. Uiteindelijk is in 2013 de eerste grote maten mode collectie van Dyanne gelanceerd en inmiddels is dit een groot succes!

Grote maten online kopen

Het is belangrijk dat je je lekker voelt in je eigen kleding. Voor vrouwen met grote maten is dit net zo belangrijk en daarom hebben wij ieder seizoen weer een grote maten mode collectie. De grote maten mode van Dyanne is te koop bij diverse winkels verspreid over het hele land, bekijk hier alle verkoopadressen. Geen winkel bij jou in de buurt of wil je gewoon lekker online je grote maten mode bestellen? De grote mate mode is online te bestellen in de webwinkel van Dyanne.

Van jas tot tas

De online shop van Dyanne is recent helemaal vernieuwd en je vind hier niet alleen kleding in grote maten maar ook de boeken van Dyanne en de lingerie collectie die te koop is bij Livera! Elk seizoen komt er een nieuwe collectie en we proberen hierbij op een duurzame manier alle 12 de jas tot tas categorieën te integreren. Niet bekend met het Jas tot tas principe? Hier volgt een korte uitleg van Dyanne:

“Een goede basisgarderobe is essentieel. Het begint bij een jas en eindigt met een tas. In theorie hoef je maar twaalf kledingcategorieën in je kast te hebben om je voor elke gelegenheid te kunnen kleden. Wij beginnen van boven naar beneden, net alsof je kledingstukken afpelt. Op 1: jas, op 2: colbert, op 3: vest/trui etc.”

Dyanne heeft hier ook een kort en bondig boek over geschreven, bekijk deze hier.

Ben je geïnteresseerd in de grote maten mode van Dyanne? Bekijk dan haar veelzijdige Spring / Summer 2015 collectie en bestel de grote maten kleding eenvoudig via onze webshop!