In de media

Korian Nederland presenteert D-cares collectie als nieuwe bedrijfskleding

Bedrijfskleding in de ouderenzorg. Dat kan anders dacht Korian Nederland. Door de Beekman Group van Fashion ondernemer Dyanne Beekman, is voor zo’n 1000 zorgprofessionals een collectie ontworpen. Dit voor zowel medewerkers in de zorg, als ook voor de horeca en facilitaire afdelingen. Donderdag 7 april 2022 lanceerde Korian Nederland haar nieuwe collectie bedrijfskleding tijdens een Fashion Show. Zorgmedewerkers zelf liepen op de catwalk.

Dankzij de bedrijfskleding zijn medewerkers van Korian zichtbaar en duidelijk herkenbaar. Mooie bedrijfskleding versterkt onze uitstraling, zichtbaarheid en herkenbaarheid, voor zowel onze bewoners, cliënten als gasten”, zegt Karin Jansen, regiomanager bij Korian Nederland. Het is bovendien comfortabel, functioneel en past bij ons als organisatieHiermee geven we een mooi signaal af wie wij zijn en waar wij voor staan, net dat beetje extra.”

Dyanne Beekman vult aan; ‘Hoe mooi is het dat zorgmedewerkers de zorg van hun eigen organisatie voelen. Zorgmedewerkers werken vanuit hun hart. Met deze D-cares collectie willen we zo nòg krachtiger maken’.

De Korian Fashion Show werd georganiseerd in één van de locaties van Korian Nederland, Residentie Mariëndaal in Velp (Noord-Brabant). Collega’s vanuit heel Nederland showden de diverse stukken en draagmogelijkheden. De Beekman Group zorgt hierbij voor de styling. Karin: “Residentie Mariëndaal is een oud klooster met prachtige gewelven. De oude kapel zorgde voor net dat vleugje extra sfeer.”

Eisen aan draagcomfort
Voor elke functie binnen de Korian Nederland organisatie ontwikkelde de Beekman Group kleding passend bij de wensen van de dragers. Elke functie vraagt namelijk om andere eisen aan het draagcomfort. De kleding reguleert de lichaamstemperatuur, wat voor werken in de zorg van groot belang is. In de kleur ‘My Night’, ogenschijnlijk zwart met een vleugje blauw, komen collega’s van Korian Nederland naast comfortabel, ook stijlvol voor de dag. Veel aandacht is er besteed aan details. Denk aan drukknoopjes versus het gewone knoopsgat. “Juist ook door deze twee opties te combineren, denken we aan de veiligheid van onze collega’s,” aldus Karin.

Note voor de redactie; Voor meer informatie en/of interviewaanvragen Dyanne Beekman; 0346269080. Voor mee informatie en/of interviewaanvragen Korian Nederland; Lindsay van den Hoogen, 06-82 446 675

Fotocredit; Frans Claassen Fotografie