Maatje meer

Mode voor een maatje meer

Heb jij een maatje meer? Met de kleding van Dyanne mag je gezien worden! Dyanne Beekman ontwierp alweer een paar jaar geleden haar eerste “Plus” collectie in samenwerking met Libelle. Dit bleek zo’n succes dat Dyanne heeft besloten ermee door te gaan. Waar vrouwen met een maatje meer vaak tegen aan lopen is dat er maar weinig fashionable kleding beschikbaar is in grotere maten. Dyanne brengt hier verandering in!

Voel je lekker

Wij willen dat je je lekker voelt in je kleding, maatje meer of minder! Niet alleen stijl is belangrijk maar ook een goede pasvorm zorgt ervoor dat jij je lekker voelt. De plus collectie sluit in veel opzichten aan op de reguliere kledinglijn van Dyanne, echter is deze collectie uitsluitend beschikbaar in de maten 44 t/m 52. Van jassen, vesten en truien tot prachtige colberts en tops! De DYANNE + collectie is veelzijdig en vooral tijdloos!

Dyanne over haar plus collectie: “Volle vrouwen willen er ook stoer uit zien!”

Of je nu mode voor een maatje meer zoekt die lekker ruim valt of die juist jouw prachtige rondingen naar voren laat komen, de plus collectie van Dyanne is erg veelzijdig. Een baggy jeans met een stoere top of juist een prachtige aansluitende jurk, laat zien wie je bent!

Duurzaam en tijdloze mode voor maatje meer

Elke seizoen proberen we op een duurzame manier onze 12 categorieën te integreren binnen de collectie. De kwaliteit van onze mode voor een maatje meer is goed en de collectie is tijdloos. Ondanks het extra stofgebruik betaal je voor een maatje meer bij ons net zoveel als voor een kledingstuk uit de reguliere collectie!

Vind je het lastig om je kleding op elkaar af te stemmen? In onze webshop komen alle 12 de jas tot tas categorieën terug in de plus collectie en we proberen zoveel mogelijk combinaties van producten te laten zien.

Bekijk de DYANNE+ SS15 collectie en shop prachtige mode voor een maatje meer in onze online shop!