Filters

Gepost op

THE CITY STREET SPA

Spa-Prinsengracht

Prinsengracht 764
1017 LE Amsterdam
T. 020-2214102
www.thecitystreetspa.com
De City Street Spa is bekend van zijn 02 Oxygen Bubble, een zuurstofbehandeling waarbij je, zittend in een cocon-achtige ruimte, frisse, superschonen lucht toegediend krijgt. ‘Ik wilde een plek creëren waar je je veilig voelt alsof je van de Cote d’Azur terugkomt, met perfecte nagels, een prachtige huid en ontspannen schouders,’ aldus eigenares Chantal Naughton. En dat alles in hartje Amsterdam!

Gepost op

SPRMRKT / SPR+

sprmrkt-spr

Rozengracht 191-193
1016 LZ, Amsterdam
T. 020 330 5601
E. info@SPRMRKT.nl
www.sprmrkt.nl
Een bijzondere winkel van maar liefst 450 vierkante meter waar exclusiviteit en creativiteit de boventoon voeren. SPRMRKT is het Amsterdamse antwoord op het ultrahippe Colette in Parijs. Dat betekent: een bijzondere mix van designmeubels, kunst en mode boeken en wisselende exposities. En verkopen ze hun eigen label en gerenommeerde en vintage labels, waaronder Martin Margiela, Noir, Monique van Heist, Rick Owens en Acne.

Gepost op

ERIK EN EMILIA

e-en-e-brillen

Zonnebrillen van het Zweedse designersduo Erik & Emilia zijn nu ook in Nederland te verkrijgen. Een mooi concept met geweldige monturen: ze zijn gevestigd in Lapland en noemen de modellen naar Zweedse stranden en resorts. De modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en bovendien in gewone glazen, waar ook glazen op sterkte in gezet kunnen worden. Kijk voor verkoopadressen in Nederland opwww.areyouswedish.nl.