DYANNE

De Beekman Group uit Nederland is opgericht in 1996.

Door middel van de designs van Dyanne Beekman weet Beekman Staffstyling bedrijfstrots en personeelswelzijn te bereiken door pragmatische en modieuze bedrijfskleding te ontwerpen. Dyanne bereikt uniformiteit binnen de verschillende sectoren zonder het verlies van de persoonlijkheid van het individu en waarbij de bedrijfsidentiteit wordt versterkt.

Dyanne creëert duurzame collecties door onder andere, gedurende de tijd, kleine aanpassingen te realiseren waarbij nieuwe items met bestaande items uit de collectie kunnen worden gecombineerd en naast elkaar gedragen kunnen worden. In de loop van de tijd heeft ze grote uiterlijke veranderingen kunnen aanbrengen binnen de verschillende concepten die momenteel voor haar klanten lopen. Denk daarbij aan restaurants, hotels, vakantieparken, musea en retail organisaties.

De jarenlange ervaring in de mode en styling branche, en de droom om iedereen de gelegenheid te geven zich de kleding van hun wensen te kunnen veroorloven en te dragen, hebben geleid tot de merken DYANNE en DNN.

Met haar conceptuele benadering is Beekman Staffstyling in staat bedrijven binnen en buiten Europa te bedienen en staat het bekend om zijn ‘one-stop-shop’ oplossing. Wereldwijd biedt Beekman Staffstyling een breed scala aan modieuze en professionele kleding, schoenen als ook lifestyle-kleding aan.

Sinds 2010 is Beekman Staffstyling internationaal erkend hoofdleverancier voor McDonald’s.

In 2017 lanceerde het bedrijf een modieuze veiligheidssneaker. Deze sneaker heeft een hoogwaardige grip en slipweerstand, zelfs meer dan de Europese veiligheidsnorm, is licht van gewicht en biedt uitstekende ondersteuning en comfort voor een goede balans. De sneaker is antibacterieel en wasbaar, voor maximale hygiëne, en is verkrijgbaar voor dames en heren in maat 35 tot 48.

Naar aanleiding van de vele vragen over uitstraling, kwaliteit en innovatie vanuit de zorgsector, lanceerde Beekman Staffstyling in het najaar van 2020 D-cares. Door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van het huidige aanbod in de markt.